OVER

SARAZOPFI:

 

Na het afronden van de 4-jarige opleiding maatkleding aan de Modevakschool, heeft Sara 2 jaar de Design Academy te Eindhoven gedaan. Haar propedeuses heeft ze behaald en is toen naar Maastricht gegaan om daar op de kunstacademie in 2012 af te studeren als textiel- en modeontwerpster.

Sara is zeer visueel ingesteld, vooral gericht op materiaal, vorm en kleur. Ze werkt vanuit haar eigen kunnen, ze heeft gouden handen en maakt graag zelf haar ontwerpen of in opdracht van anderen.

 

Haar interesses liggen in de creatieve sector; mode, interieur en design. Sara is zeer gedreven in wat ze doet en beheerst zowel het technische aspect als het ontwerpen. Het feit dat ze een ambacht heeft geleerd; kleedmaakster en op de Design Academy heeft gezeten, ervaart zij als een mooie aanvulling op het mode ontwerpen en design wat ze nu doet. Het samenspel van kunnen ontwerpen en uitvoeren is voor Sara een pre. Daar ligt ook een groot deel van haar passie.

 

 

Heb je advies nodig of wil je graag iets vakkundig laten maken neem dan contact op met mij. Sara info@sarazopfi.com of bel 0031 (0)6 45748965

info@sarazopfi.com Copyright © All Rights Reserved